Gözaltına alınan polislerden dikkat çeken mesaj!

Gözaltına alınan polislerden dikkat çeken mesaj!

GÜNDEM Haberleri

Emniyette ''paralel yapı'' iddialarına ilişkin İstanbul merkezli 16 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan polislerden dikkat çeken mesaj!

Emniyet mensuplarına yönelik yapılan 'paralel' operasyonunun 3'üncü dalgası bu sabah gerçekleştirildi.İstanbul merkezli 16 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı'nın da bulunduğu bazı polisler gözaltına alındı.Emniyette ''paralel yapı'' iddialarına ilişkin İstanbul merkezli 16 ilde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 33 polis hakkında gözaltı kararı bulunduğu bildirildi.Operasyonlarda aralarında eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı'nın da bulunduğu bazı polisler gözaltına alındı.Aralarında eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakub Saygılı ile eski İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı'nın da bulunduğu 9 şüpheli, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Bu kişiler kontrollerinin ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine getirildi.İstanbul merkezli 16 ilde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 33 polis hakkında ''darbeye teşebbüs'', ''casusluk'' ve ''resmi belgede sahtecilik'' iddialarıyla gözaltı kararı bulunuyor.
Gözaltına alınan polislerden dikkat çeken mesaj!
Şüphelilerden bazılarının üzerlerine Türkçe ve İngilizce "Sıfır" yazan siyah tişörtler giydiği görüldü. Bu tişörtlerden giyen şüphelilerden birinin, "Biz zaten sıfırız, buradayız. Ama haram para sıfırlanmaz" diye bağırdı. nbsp;
Gözaltına alınan polislerden dikkat çeken mesaj!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...