İlk yurt dışı ziyaretini KKTC ve Azerbaycan'a yapacak

/ Kaynak: AA
İlk yurt dışı ziyaretini KKTC ve Azerbaycan'a yapacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Davutoğlu'nun, ilk yurt dışı seyahatini KKTC ve Azerbaycan'a yapması planlanırken, bu ülkeleri ziyaret tarihleri ise henüz netleşmedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk yurt dışı ziyaretini KKTC ve Azerbaycan'a yapacak. nbsp;Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu'nun bu haftaki taslak çalışma programı belli oldu. nbsp;Başbakan Davutoğlu başkanlığında, yarın AK Parti Genel Merkezi'nde, ilk Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı düzenlenecek. 3-4 Eylül'de Ankara'da çalışmalarda bulunacak Davutoğlu, perşembe günü Meclis'te hükümet programıyla ilgili görüşmelere katılacak. nbsp;Davutoğlu, 5 Eylül Cuma günü ise İstanbul'a gidecek, ardından 6 Eylül Cumartesi günü Ankara'ya dönerek Meclis'te 62. Hükümet'e ilişkin Meclis'teki güven oylamasına katılacak. nbsp;Davutoğlu'nun, güven oylamasının ardından, akşam saatlerinde Konya'ya gitmesi bekleniyor.Başbakan Davutoğlu'nun ilk yurt dışı seyahatini ise KKTC ve Azerbaycan'a yapması planlanırken, bu ülkeleri ziyaret tarihlerinin ise henüz netleşmediği öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...