Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cizre'de polis aracına molotoflu saldırı

/ Kaynak: İHA
Cizre'de polis aracına molotoflu saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri yapan grup tarafından zırhlı araca molotofkokteyli atılması sonucu 2 polis memuru yaralandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yarın açılacak olan yeni eğitim öğretim yılını boykot eden bir grup, Nusaybin Caddesi ve Yafes Caddesi'ne çıkarak izinsiz gösteri yapmak istedi. Burada yoldan geçen araçları durduran eylemciler, yolu trafiğe kapattı. Araçlardan kimlik soran eylemciler, yola barikat kurup lastik yaktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, göstericilere biber gazı ve tazyikli su ve gaz bombaları ile müdahale etti.

Göstericiler de polis ve polis zırhlı araçlarına havai fişek, molotof kokteyli, ses bombası ve el yapımı patlayıcılarla saldırdı. Polisle göstericiler arasında çıkan olaylarda göstericilerin atmış olduğu molotof kokteylinin isabet ettiği zırhlı araçta bulunan polis memurları E.K ile A.T yaralandı. Arkadaşlarının yaralandığını gören diğer polisler göstericilerin dağılması için hava ateş açtı.

Yaralı polis memurları olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Molotof kokteyllerinin isabet ettiği polis zırhlı araçları yanma tehlikesi geçirdi. Yanma tehlikesi geçiren araçlara TOMA'lar müdahale etti. Hastane girişinde yaralı arkadaşlarını ziyarete giden bir zırhlı araçta gaz bombasının patlaması sonucu araçta bulunan polis memurları zor anlar yaşadı. Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polis memurlarının hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Emniyet yetkilileri yaralı polis memurlarını hastanede ziyaret etti. Olayların devam ettiği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...