Davutoğlu'nun kürsüsünü deviren adam serbest bırakıldı

/ Kaynak: DHA
Davutoğlu'nun kürsüsünü deviren adam serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde dün Ahmet Davutoğlu'nun konuşma yapmasından önce platforma çıkıp kürsüyü deviren adam serbest bırakıldı.

Bilecik'in Söğüt İlçesi'nde, Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde dün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşma yapmasından önce platforma çıkıp kürsüyü deviren Ö.M., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.Söğüt ilçesinde dün düzenlenen 733'üncü Ertuğrulgazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye konuşma hakkı verilmemesine tepki gösteren Ö.M., platforma çıkıp önce sunucunun elindeki mikrofonu almaya kalkıştı, ardından da kürsüyü devirdi. Ö.M. olayın ardından polisler tarafından yakalanıp şenlik alanından çıkartılarak gözaltına alındı.Alperen Ocakları yöneticilerinden olduğu, babasının da BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi olduğu belirtilen Ö.M.'nin, Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakıldı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...