Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk pilota dayak davasında flaş karar!

Türk pilota dayak davasında flaş karar!

GÜNDEM Haberleri

Savcılık Kuveytli diplomatın şoförüne yeniden tutuklama istedi

ANKARA'da geçen hafta darp edilen Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk'ün damadı NATO'da görevli F-16 pilotu Hava Kurmay Pilot Yarbay Hakan Karakuş'un, suç duyurusunun ardından Kuveytli diplomatın özel şoförü olan Salahaddin A.'nın adli kontrol talebiyle serbest bırakılmasına itiraz geldi. nbsp;Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kuveytli diplomatın şoförünün tutuklanmasına talep etti. Salahaddin A. da avukatı Ali Yıldız kanalıyla adli kontrol kararına itiraz etti. nbsp;
SAVCILIK İTİRAZ ETTİ
Kuveytli Büyükelçisi Abdullah Abdulaziz Al-Duwaikh'in F-16 pilotu Karakuş'u, dövdüğü iddia edilen diplomatına, "Diplomat giderse yatırım da gider" diyerek sahip çıkmasının ardından soruşturmada bugün bir gelişme daha yaşandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, diplomatın şoförünün adli kontrolle salıverilmesine ilişkin Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararına bugün itiraz etti ve tutuklanmasını istedi. İtirazları nbsp;Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği karara bağlayacak.
ŞOFÖR NASIL İFADE VERDİ
Kuveytli diplomatın özel şoförü olan Salahaddin A. mevcutlu olarak geçen hafta Cuma günü adliyeye sevk edilmişti. "Kasten neticesi sebebiyle ağırlaştırılmış yaralama" suçundan tutuklanmasını istenen Salahaddin A., Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği'ndeki sorgusunda, "Ben kesinlikle darp etmedim. Vurmadım. O bana vurdu. Ayrıca dişimi de kırdı" şeklinde ifade verdi. Mahkeme, şoförün tutuklama talebini "her cuma günü karakola gidip imza atmak" şeklinde adli kontrol şartıyla reddetmişti.
HÜRRİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...