HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başkan Şahin'den G.Antep'e uydu kent müjdesi

Kaynak: İHA
Başkan Şahin'den G.Antep'e uydu kent müjdesi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konut sorununun giderilmesi için Gazinatep'te uydu kent yapmayı planladıklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte yaşanan konut sorununun giderilmesi amacıyla girişimlerde bulunduklarını ve TOKİ aracılığıyla Gazinatep'te uydu kent yapmayı planladıklarını söyledi.

Bölgede inceleme yapan Başkan Şahin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi arkasında bulunan 7 bin 500 dönümlük arazinin işlemlerini tamamlayarak hazineye devrettik. Yarın TOKİ yetkilileri ile görüşerek bu bölgeye uydu kent kurmayı planlıyoruz. Bu vesileyle Gaziantep'e güzel bir uydu kent kazandıracağız. Gerekli yasal prosedürleri tamamlayıp en kısa zamanda hayata geçirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Bölgede inceleme yapan Başkan Fatma Şahin'e Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilleri Mehmet Durdu Yetkinşekerci ve Latif Karadağ, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu eşlik etti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...