Memnuniyet ve sevinç yaşattı

/ Kaynak: AA
Memnuniyet ve sevinç yaşattı

GÜNDEM Haberleri  / AA

TÜSİAD, IŞİD'in elindeki rehineleri serbest bırakmasının ardından açıklama yaptı.

TÜSİAD, IŞİD tarafından alıkonulan vatandaşların özgürlüklerine kavuşmalarının ve Türkiye'ye dönmelerinin büyük bir memnuniyet ve sevinç yaşattığını bildirdi.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneğinden (TÜSİAD), Musul'da rehin alınanların Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, "Türk iş dünyası adına kurtarılan tüm vatandaşlarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun diliyor, sürecin başarıyla sonuçlandırılmasından dolayı Başbakan Davutoğlu'na ve süreçte görev almış tüm kurum ve kişilere gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulunuldu.

TÜSİAD'tan yapılan açıklamada, IŞİD tarafından alıkonulan vatandaşların bugün özgürlüklerine kavuşmaları ve sağ salim Türkiye'ye dönmelerinin büyük bir memnuniyet ve sevinç yaşattığı belirtilerek "Türk iş dünyası adına kurtarılan tüm vatandaşlarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun diliyor, sürecin başarıyla sonuçlandırılmasından dolayı Başbakan Davutoğlu'na ve süreçte görev almış tüm kurum ve kişilere gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyoruz" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...