Erdoğan: Türkiye'nin büyüklüğünü gösterdik

Erdoğan: Türkiye'nin büyüklüğünü gösterdik

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, Türk vatandaşlarının kurtarılmasına ilişkin, "Bu operasyon Büyük Türkiye'nin ulaştığı seviyeyi göstermesi bakımından son derece önemlidir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Musul'da alıkonulan Türk vatandaşlarının kurtarılmasına ilişkin, "Bu operasyon Büyük Türkiye'nin ulaştığı seviyeyi göstermesi bakımından son derece önemlidir" dedi. Operasyonun tüm detaylarının hesap edildiğini ve tam bir gizlilik içinde yürütüldüğünü belirten Erdoğan, "Bu operasyondan dolayı Sayın Başbakan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Milli İstihbarat Teşkilatımız, alıkonulma hadisesinin başlamasından bugüne kadar meseleyi çok hassas şekilde sabırla, özveriyle takip etmiş; nihayetinde başarılı bir kurtarma operasyonu yapmıştır. Müsteşarımızdan sahada operasyona katılan görevlilerimize kadar Milli İstihbarat Teşkilatımızın her bir mensubuna da şahsım, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyor; bu büyük başarılarından dolayı kendilerini yürekten tebrik ediyorum" dedi. Hadisenin başından beri ülke içinde ve dışında istismar edilmek istendiğini de belirten Erdoğan, "Ne yazık ki bu hassas süreci sabote etmek için çeşitli girişimler olmuş; özellikle bazı çevreler ve bazı medya kuruluşları tarafından son derece sorumsuz tavır sergilenmiştir. Buna rağmen süreç boyunca sorumlu, soğukkanlı ve sağduyulu yayıncılık yapan tüm medya kuruluş ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. nbsp;
Öte yandan Erdoğan, Türkiye'ye getirilen konsolosluk personelini bugün Çankaya Köşkü'nde misafir edecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...