Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Faruk Çelik işçi ve işveren temsilcileriyle görüştü

/ Kaynak: AA
Faruk Çelik işçi ve işveren temsilcileriyle görüştü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Faruk Çelik, son dönemde yaşanan iş kazaları ve çalışma hayatında ele alınması, çözüme kavuşturulması gereken hususları bugün değerlendirecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, özellikle son dönemde yaşanan iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatında ele alınması, çözüme kavuşturulması gereken bir husus varsa bunları bugün değerlendireceklerini belirterek, "Buradaki değerlendirmeleri yarın Bakanlar Kurulu'na sunacağız. Nihai kararı Bakanlar Kurulu'nda aldıktan sonra TBBM'ye yapılması gereken düzenlemeler kısa süre içerisinde sevk edilecek" dedi.Bakan Çelik, işçi ve işveren temsilcileriyle TOBB İkiz Kuleler'de bir araya geldi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki görüşmeye, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın da aralarında bulunduğu temsilciler katıldı. Buradaki konuşmasında, çalışma hayatıyla ilgili son derece önemli konuları sosyal taraflarla, işçi ve işveren temsilcileriyle uzunca yıllardır değerlendirerek çözüme kavuşturduklarını anlatan Çelik, bu çalışmalarda gelişen şartlara göre bazı eksiklikler bulunabildiğine işaret etti.
Bakan Çelik, "Bunları bir kez daha, yapılan mevzuat çalışmalarını gözden geçirmek adına sosyal taraflarla TOBB'un ev sahipliğinde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Özellikle son dönemde yaşanan iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatında ele alınması, çözüme kavuşturulması gereken bir husus varsa bunları bugün değerlendireceğiz ve buradaki değerlendirmeleri yarın Bakanlar Kurulu'na sunacağız. Nihai kararı Bakanlar Kurulu'nda aldıktan sonra TBBM'ye yapılması gereken düzenlemeler kısa süre içerisinde sevk edilecek" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...