Martılar işbaşında!

Martılar işbaşında!

GÜNDEM Haberleri

'Çevre dostu bisikletli polisler', parklarda çocukların, yaşlıların ve sahillerde turistlerin güvenliğinden sorumlu olacak

Emniyet Genel Müdürlüğü, bisikletli polis timleri "Martı"ların sayısını artırdı, görev alanını genişletti. Bisikletli polisler, parklarda çocukların, yaşlıların ve sahillerde ise turistlerin güvenliğinden sorumlu olacak. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı Devriye Hizmetleri Şube Müdürü Yalçın Kaya, "Martı" timlerinin, parklar, yeşil alanlar, fuar alanları, sahil şeritleri, turistik yerleşim yerleri, mesire alanları ile araç trafiğine kapalı her yer olmak üzere geniş kapsamada görev yapacağını kaydetti. nbsp;Bisikletli polislerin olaylara seri şekilde müdahale edeceğini anlatan Kaya, amaçlarını "Araç trafiğine kapalı alışveriş merkezleri civarında, vatandaşlarımızı suç ve suçlulardan korumak. Çevre dostu polisler iş başında" dedi. Kaya, bisikletli polis ekiplerinin filosunu artırmak amacıyla aldığı 150 adet bisikletin, İstanbul, İzmir, Antalya başta olmak üzere 10 il emniyet müdürlüğüne gönderildiğini kaydetti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...