Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıkılan yuva sahte içki deposu çıktı

/ Kaynak: İHA
Yıkılan yuva sahte içki deposu çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'a tepki gösteren adamın evi kaçak içki deposu çıktı.

Katıldığı cenaze töreninde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a "Yuvamı yıktın, sen de bu tabutta yatacaksın" diyerek tepki gösteren şahsın evinin mahkeme kararıyla tahliye edildiği, kendisine 1 milyon lira ödeme yapıldığı ve evinin tahliyesi sırasında kaçak içki deposu olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından yapılan incelemede Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi içinde yer alan Çukur Mahallesi Karakurum Sokak 8 numarada bulunan 3 katlı binanın yüzde 50 hissesinin Hüseyin Önal ve Ali Topçu'ya ait olduğu ve 7 Ocak 2013 tarihinde belediye ile anlaşma sağladıkları belirlendi. Kalan yüzde 50 hissenin 9'da 1'ine sahip olan Hüseyin Özdoğan'ın ise mahkemeye başvurduğu, 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesinin Özdoğan ve diğer hissedarlara binanın yüzde 50 hissesi karşılığında 1 milyon 25 bin 571 lira ödenmesine karar verildiği ifade edildi. Özdoğan'ın, diğer mülk sahipleri çıkmasına rağmen binada kalmaya devam ettiği belirlendi.

Bunun üzerine polis ve zabıta ekipleri binayı boşaltmak için 3 Eylül 2014 tarihinde harekete geçti. Yapılan kontrollerde, sözkonusu binada Hasan Özdoğan'a ait bir sahte içki deposu bulunduğu tespit edildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a "Yuvamı yıktı, beni sokağa attı, soğukta yatıyorum" diyen Özdoğan'ın yıkılan yuvasının bir sahte içki deposu olduğu görüldü. Sahte içkilere el koyan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...