D-100'de kaza trafiği felç etti

/ Kaynak: DHA
D-100'de kaza trafiği felç etti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kartal D-100 Karayolu Soğanlık mevkiinde 2 kamyon ile 1 yolcu otobüsünün karıştığı kaza sonrası D-100 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kapandı.

Kartal D-100 Karayolu Soğanlık mevkiinde 2 kamyon ile 1 yolcu otobüsünün karıştığı kaza sonrası D-100 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kapandı. İstanbul istikametinde de trafik yoğunluğu yaşanıyor. Kartal D-100 Karayolu Soğanlık mevkiinde sabah saatlerinde yolcu otobüsü, kamyonet ve kamyonun karıştığı kaza sonrası ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. nbsp;Kaza sonrası D-100 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kapanırken; araçlar yan yola yönlendiriliyor. İstanbul istikametinde de trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ekipler, kaza yapan kamyon ve otobüsü yoldan kaldırma çalışmalarına devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...