Artık konutu da on altı yıldızlı

Artık konutu da on altı yıldızlı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 12 yıldır ikamet ettiği Keç iören Subayevleri'ndeki evden Cumhurbaşkanlığı Konutu'na taşındı.

Taşınma işlemlerinin Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında gerçekleştiği öğrenildi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dışişleri bakanlığı sırasında kullanmaya başladığı, Köşk'e çıktıktan sonra da ikamet için tercih ettiği konut, Çankaya ile Dışişleri Bakanlığı arasında 2009'da imzalanan protokolle Cumhurbaşkanlığına tahsis edildi. Erdoğan'ın, Çankaya Köşkü ve Başbakanlık resmî konutuna çok yakın mesafede bulunan konutu, Söğütözü'ndeki yeni Cumhurbaşkanlığı kampüsünün inşaatı tamamlanana kadar kullanacağı öğrenildi.
RTÜK?HEYETİNİ?KABUL?ETTİ
Yeni konutunda ilk olarak Başbakan'ı ağırlayan Erdoğan, dün Köşk'te önce Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, ardından da Davut Dursun başkanlığındaki RTÜK?heyetiyle görüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...