Türk Kızılayı'ndan Filistinlilere piskolojik destek

/ Kaynak: AA
Türk Kızılayı'ndan Filistinlilere piskolojik destek

GÜNDEM Haberleri  / AA

Türk Kızılayı uzmanları, Gazze'deki saldırılarda yaralanarak Türkiye'ye getirilen Filistinlileri hastanelerde ziyaret ederek piskolojik destek veriyor.

Türk Kızılayının Gazze'ye yönelik insani yardım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Bir yandan insani yardım malzemelerini bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Türk Kızılayı, diğer yandan da Türkiye'ye getirilen yaralıların ihtiyaçlarıyla ilgileniyor.
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda yaralananlardan bir grup, Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayının yoğun çabaları sayesinde Türkiye'ye getirilerek tedavi altına alındı. nbsp;
Türkiye'ye getirilen yaralıların İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Afyon'daki hastanelerde tedavileri sürüyor.
YARALILARA PİSKOLOJİK DESTEK
Türk Kızılayı sosyal hizmet uzmanları, yaralılar ve yakınlarını tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ediyor. Uzmanlar, ziyaret esnasında Filistinlilere psikososyal destek çalışmaları kapsamında destek veriyor. nbsp;
Ekipler, ziyaretler sırasında ayrıca ihtiyaçları belirlenen 25 Filistinli yaralı ile yakınlarına giyim ve hijyen seti yardımında da bulunuyor.
YARALI YAKINLARI MEMNUN
Yaralı ve yakınları ise Türk Kızılayı ekipleri ve üst düzey yöneticilerinin kendilerini sık sık ziyarete geldiğini belirtti.
Bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Filistinliler, tedavi süreçlerine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...