Ünlü tenör cinayetten tutuklandı

/ Kaynak: AA
Ünlü tenör cinayetten tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bir eğlence yerinde "Zafer Karaalioğlu" ismiyle sahne alan oyuncu ve tenor Muzaffer Toptumuş, arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Marmaris'te alacak yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada arkadaşını silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen tenor tutuklandı.
Yatlimanı'nda tartıştığı Tuncay Ergün'ü (43) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Muzaffer Toptumuş (45), savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Zanlı, çıkartıldığı mahkemece "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı. Bazı film ve dizilerde rol alan ve tenor olan Toptumuş'un bir süredir Marmaris Barlar Sokağı'ndaki bir eğlence yerinde "Zafer Karaalioğlu" ismini kullanarak sahne aldığı kaydedildi. Zanlının ifadesinde Ergün'den motosiklet satın aldığını ve bu alışverişten kaynaklanan anlaşmazlık nedeniyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

Yatlimanı'ndaki bir restoranda iş yerinin müdürü Ergün ile arkadaşı Toptumuş arasında dün tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine bacağından ve karnından vurulan Ergün, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...