Bombalar da durduramadı! Suriye'ye gitti arabasını aldı

Bombalar da durduramadı! Suriye'ye gitti arabasını aldı

GÜNDEM Haberleri

Trabzon'dan kaçırılan arabasının Suriye'de olduğunu tespit eden Yunus Bayraktar, çatışma bölgesine gidip aracını getirdi.

Trabzon'da oto kiralama şirketi sahibi Yunus Bayraktar, kiraladığı otomobilinin Suriye'ye kaçırılması üzerine bu ülkeye gidip aracı geri getirdi. nbsp;Suriye uyruklu Huseyin A. ile Ömed A'ya bir ay önce 1 haftalığına araba kiralayan Bayraktar, otomobil geri getirilmeyince Trabzon Emniyet Müdürlüğüne çalıntı ihbarında bulundu. İhbardan sonuç alamayan Bayraktar, üzerinde GPRS bulunan otomobilinin Suriye'de olduğunu belirledi. Bayraktar, önce Reyhanlı ilçesine, oradan da Suriye'ye giderek otomobili buldu ve Türkiye'ye getirdi. Bayraktar, arabası için yaklaşık 20 gün Trabzon ve Reyhanlı arasında gidip geldiğini söyledi. Yunus Bayraktar, "Arabanın Suriye'ye kaçırıldığını öğrendim ve peşine düştüm. İki gece Suriye'de kaldım. Aracım gümrük kapısından geçmemiş. Salla Asi Nehri'nden geçirilerek Suriye'ye geçirilmiş ve başkasına satılmış. Arabayı aldığımız bölgeden çıktığımızda bölgeye iki varil bombası atıldı. 1 saat önce ya da bir saat sonra orada olsak belki bizim başımıza düşecekti. İki akşam kaldım orada. Silah sesleri, bomba sesleri bir an bili susmuyor. Orası gerçekten karışık bölge" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...