Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tatilciler yola çıktı, İstanbul trafiği felç!

Tatilciler yola çıktı, İstanbul trafiği felç!

GÜNDEM Haberleri

Bu akşamdan itibaren başlayan bayram tatili, İstabul trafiğini kilitledi. Ataşehir ve FSM girişindeki kazalar da eklenince yollar felç oldu.

Kurban Bayramı tatili için bugünden yola çıkanlar, trafiği durma noktasına getirdi. İstanbul genelinde trafikte yoğunluk yaşanırken, Çamlıca gişelerinin önünde uzun araç kuyrukları oluştu. nbsp;Tatil için araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar nedeniyle Ümraniye TEM bağlantı yolunda ve gişelerde yoğunluk yaşanmaya başladı. Kent genelinde köprüler, otoyollar ve ana arterlerde trafik yavaş ilerlerken, Çamlıca gişelerinin önünde uzun araç kuyrukları oluştu. nbsp;
İstanbul'un Ataşehir ilçesi TEM otoyolunda akşam saatlerinde bir kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılınca trafik kilitlendi. Kaza, trafik sıkışıklığının Bahçeşehir'e kadar uzanmasına yol açtı. nbsp;

FSM'nin Avrupa-Anadolu yönünde meydana gelen bir başka kaza ise köprü girişini ve TEM'i kilitledi. Eskihisar'daki feribot iskelesinde de yoğunluk var, uzun kuyruklar oluştu.
Tatilciler yola çıktı, İstanbul trafiği felç!

Saat 16.00 sularında Küçükçekmece ve Bostancı civarında meydana gelen kazalar da E-5'te yoğunluğa neden olmuştu. Avcılar-Hacışerif, Tuzla Kavşağı, Ataşehir-Dudullu ve Ambarlı-Parseller'de oluşan araç arızaları da trafiği etkiledi.

TEM Bolu yönünde ise Dilovası ve Derince'de yoğunluk yaşanıyor.

Tatilciler yola çıktı, İstanbul trafiği felç!


Kaynak: Yandex

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...