Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'lılar aynı okulu 15 günde ikinci kez yaktı

/ Kaynak: DHA
PKK'lılar aynı okulu 15 günde ikinci kez yaktı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Siirt'te Kobani gösterilerinde yakılan Şehit Komiser Osman Demir Orta Okulu bugün yeniden ateşe verildi. Kütüphane ve bilgisayar laboratuvarı hasar gördü.

Siirt'teki Şehit Komiser Osman Demir Orta Okulu, akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verildi. Çıkan yangında, okulun kütüphanesi ve bilgisayar laboratuvarında hasar meydana geldi.

Bugün saat 16.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Çal Mahallesi'nde bulunan Şehit Komiser Osman Demir Orta Okulu'nun okulun kütüphanesi ile bilgisayar laboratuvarı ateşe verildi. Yangın haberinin duyulması üzerine Siirt Belediyesi'ne ait itfaye ekipleri, okula gelerek yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin kısa süren müdahalesi sonrasında yangın söndürüldü.


Olay yerine gelen güvenlik güçleri, okulun kütüphanesi ile bilgisayar laboratuvarını ateşe veren kimliği belirsiz kişilin yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Şehit Komiser Osman Demir Orta Okulu, iki hafta önceki Kobani gösterileri sırasında da yakılmıştı.

nbsp;PKK'lılar aynı okulu 15 günde ikinci kez yaktı
nbsp;PKK'lılar aynı okulu 15 günde ikinci kez yaktı
nbsp;PKK'lılar aynı okulu 15 günde ikinci kez yaktı


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...