Hac dönüşü fenalaşan kadın karantinaya alındı

/ Kaynak: AA
Hac dönüşü fenalaşan kadın karantinaya alındı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ön tanısında Ebola olmadığı düşünülen hasta, tedbirler kapsamında hastanede izole edilmesinin ardından referans hastaneye gönderildi.

İstanbul'da, hac dönüşü yüksek ateş ve öksürük nedeniyle fenalaşan kadın, hastanede izole edildi. nbsp;Edinilen bilgiye göre, cumartesi günü Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye dönen 66 yaşındaki H. E, yüksek ateş ve öksürük sebebiyle fenalaştı. nbsp;Ambulansla sabah saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen H.E, hastanede izole edildi. nbsp;Güvenlik önlemlerinin alındığı hastanenin acil servisi, salgın ihtimali göz önünde bulundurularak hasta ve ziyaretçilere kapatıldı. nbsp;Ön tanısında Ebola olmadığı düşünülen hasta, gerekli tetkiklerinin yapılması için referans hastane Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. nbsp;Hastanın referans hastaneye gönderilmesinin ardından, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde dezenfekte işlemi yapıldı. nbsp;Acil servis, hastanın sevkinin ardından hasta ve ziyaretçilere açıldı.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...