Bakanlar Kurulu'nda kritik 'iç güvenlik' toplantısı

/ Kaynak: AA
Bakanlar Kurulu'nda kritik 'iç güvenlik' toplantısı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Davutoğlu, başkanlığında yapılan ve yaklaşık 8 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısında İç Güvenlik Reformu'nun ele alındığı bildirildi.

Bakanlar Kurulu'nun saat 14.40'ta başladığı toplantısı sona erdi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Başbakanlık Merkez Bina'da devam eden toplantıda, "iç güvenlik reformu"nun detaylı olarak ele alındığı belirtildi. nbsp;

Başbakan Ahmet Davutoğlu, saat 21.00 sıralarında toplantıdan ayrıldı. Bakanların katılımıyla yaklaşık 8 saat süren toplantı 23.00'te sona erdi.

GÜNDEM: ' GÜVENLİK PAKETİ'
Toplantının ana gündem maddesi, iç güvenlik paketi. Paket, molotofkokteyli atana cezaların artırılmasını, maskeli eylemcilerin gözaltına alınmasını ve polise denetim yetkisi getirilmesini öngörüyor. Bakanlar Kurulu toplantısında düzenlemeye son şekli veriliyor.

Toplantıda ayrıca Davutoğlu'nun, Akil İnsanlar'la buluştuktan sonra, çözüm sürecine ilişkin izlenimlerini paylaştığı ve bu çerçevede atılacak adımların da gündeme geldiği belirtiliyor.

Toplantının ardından sözlü açıklama yapılmayacağı, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından, yarın TBMM AK Parti Grup Toplantısı'nda değerlendirmelerde bulunulacağı kaydedildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...