Arap Drift'i izlenme rekorları kırıyor

Arap Drift'i izlenme rekorları kırıyor

GÜNDEM Haberleri

Otomobil tutkunlarının vazgeçilmez eğlencelerinden biri olan drift Araplar tarafından şaşırtıcı bir şekilde şehir trafiğinin ortasında yapılıyor.

Tüm dünyada gençler arasında bir otomobil tutkusu haline gelen araba yanlama (drift) Araplar'a da sıçradı. Suudi Arabistan'da çekilen bir yanlama videosu görenleri hayrete düşürüyor. Türkiye'de ve dünyada birçok örnekleri olan yanlama videoları, genelde çevre yollarında ya da şehir trafiğinin en sakin olduğu bölgelerde çekiliyor.
Arap Drift'i izlenme rekorları kırıyor

TRAFİĞİN ORTASINDA DRİFT
Suudi Arabistanlı gençler ise yanlamayı biraz daha tehlikeli hale getirerek şehir trafiğinin en işlek olduğu bölgede, hatta ellerinde uzun namlulu silahlarla ateş ederek yapıyor. ##tgvideo##
Arap Drift'i izlenme rekorları kırıyor

HALK OTOBÜSÜ VE TIRIN ÖNÜNDE BİLE..
Trafikte görenleri şaşkına çeviren Arap gençler, öğrenci taşıtı, halk otobüsü ve tırların önünden geçerken bile araba yanlama yapabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...