HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'da 'Kobani' operasyonu: 16 gözaltı

Kaynak: DHA
İstanbul'da 'Kobani' operasyonu: 16 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, Kobani'ye eylemleri sırasında çok sayıda molotoflu saldırı eylemine karıştığı iddia edilen 16 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 6-7 Ekim günlerinde yapılan Kobani'ye destek eylemleri sırasında çıkan olaylara katılan PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerine yönelik olarak bugün operasyon düzenlendi. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, bir polis helikopteri de havadan görev yaptı. nbsp;


ÜÇÜ KADIN 16 KİŞİ GÖZALTINDA
Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'nin de aralarında bulunduğu 5 ilçede düzenlenen eşzamanlı baskınlarda, üçü kadın 16 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda molotof kokteyli ele geçirildiği öğrenildi. Kamera görüntülerinden tespit edilen şüphelilerin çok sayıda molotof kokteylli saldırı olayına karıştığı öne sürülüyor. Şüpheliler sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne getirildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...