CHP'li Sevigen Süleyman Soylu'yu neden ziyaret etti?

CHP'li Sevigen Süleyman Soylu'yu neden ziyaret etti?

GÜNDEM Haberleri

Dün Ankara'daki koşturma ve telaşın arasında çok ilginç bir görüşme gerçekleşti.

CHP'nin Eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti. nbsp;O sırada Başbakan Davutoğlu da genel merkezdeydi. nbsp;Tabi bu ziyareti daha heyecanlı hale getiren.
Süleyman Soylu'nun görevi. nbsp;Soylu Ak Parti'de şu an teşkilatın başında. nbsp;ylesi bir eski CHP yöneticisi ile bıraraya gelmesi de ilginç karşılandı haliyle. nbsp;Üstelik Sevigen eski genel başkan Baykal'a yakınlığıyla bilinir. nbsp;Sevigen görüşme sonrası kapıda bekleyen gazetecilerin yanına giderek "Dost ziyareti yaptığını" dile getirdi. nbsp;Haberi alınca kendisini telefonla aradım.
Sevigen gülerek ve tüm içtenliğiyle görüşmenin ayrıntısını anlattı:
"Ercancım görüştüğüm kişi Ak Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ydu. Süleyman benim Gaziosmanpaşa'dan arkadaşım. Ailecek görüşürüz. Dost ziyareti yaptım. 15 dakika oturdum bir kahve içtik"


Mehmet Sevigen'e buluşmayla ilgili espri yapıp yapmadıklarını da sordum.
"Olmaz mı? Neler söyledik.. Ama burada her tarafa çekilecek şeyleri anlatmayayım. Yine de herkes şunu bilsin ben CHP'liyim, Süleyman Ak Partili. Biz dostuz. Ötesinde bir şey düşünülmesin. Üstelik ben 2015 seçimlerinde CHP'den yine aday adayı olacağım"
Mehmet Sevigen CHP'nin 2015 seçimleri öncesinde İstanbul'da ön seçim yapmasını da bekliyor.
Şayet bu ön seçim olursa.
İlginç bir tesadüf.
Sevigen ile CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul listesinde rakip olacaklar.
Ama Mehmet Sevigen burada noktayı koyuyor:
"Ercan tabi ki genel başkan benim yarışacağım kişi değil. Kendisi tabi ki benden çok oy alacaktır. Ama beklentim yine aday olup Meclis'e girebilmek"
İyi dilekler ve geçmişe dair anılarla kapatıyoruz telefonu.
Ankara'nın her dakikasının ayrı kulis bilgisi olduğunu hissederek...
ERCAN GÜRSES
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...