Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THK Başkanına tutuklama talebi!

/ Kaynak: AA
THK Başkanına tutuklama talebi!

GÜNDEM Haberleri  / AA

THK Başkanı Osman Yıldırım'ında aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildiği öğrenildi.

Türk Hava Kurumunda başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişiden, Kurum Başkanı Osman Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 7'si tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.Türk Hava Kurumunda (THK) nbsp;"bazı usulsüz işlemler yapıldığı" iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişiden, Kurum Başkanı Osman Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 7'si tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.Soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakcılık ve Mali Suçları Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Ali Alper Saylan, şüphelilerin ifadelerini aldıktan sonra, Kurum Başkanı Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 7'sinin tutuklanmasını talep etti, 3'ünü ise serbest bıraktı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...