Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir maden ocağında daha göçük oldu

Bir maden ocağında daha göçük oldu

GÜNDEM Haberleri

Bartın'ın Amasra ilçesinde özel kömür işletmesine ait maden ocağında galeri açma çalışması sırasında göçük meydana geldi.

Göçüğün altında kalan 3 Çinli işçiden 1'i kurtarılırken, 2 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Tarlaağzı Köyü mevkisindeki maden ocağında galeri açma işinin yürütüldüğü eksi 300 kodunda, henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen göçüğün altında 3 Çinli işçi kaldı. Mesai arkadaşları tarafından göçük altından yaralı olarak çıkarılan Shouping Sun (40) acil sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. nbsp;Göçük altında kalan diğer işçiler Maoshun Yang (38) ve Shouje Sun'u (37) kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabaha karşı üzücü bir haber aldıklarını ve ilk belirlemelere göre 1 işçinin sağ olarak kurtarılmasına karşın 2 işçi için kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...