Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

11. Cumhurbaşkanı Gül'den o habere yalanlama

/ Kaynak: AA
11. Cumhurbaşkanı Gül'den o habere yalanlama

GÜNDEM Haberleri  / AA

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Turkey doomed to fall under Erdoğan: Ex-President" başlıklı haberin tümüyle yalan ve gerçek dışı olduğunu bildirdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün yayımlanan "Turkey doomed to fall under Erdoğan: Ex-President" başlıklı haberin tümüyle yalan ve gerçek dışı olduğunu bildirdi. Haberin özü; Gül'ün, Erdoğan'ın Suriye ve Irak politikasının çökmeye mahkum olduğu yönündeki değerlendirmesiydi. Peki Gül, son günlerde böyle bir demeç verdi mi? Gül'e yakın kaynaklar, "Haber tamamen yalan. 11. Cumhurbaşkanımızın böyle bir röportajı olmadı" dedi. Bu durum; Washington, Bağdat, Erbil, Ankara, İstanbul ve Brüksel hattında çok önemli temasların yaşandığı bir süreçte, psikolojik istihbarat operasyonu algısına neden oldu.
Basın ofisinden yapılan yazılı açıklamasında Gül, haberde kendisine atfedilen ifadelerin tamamen hayal mahsulü ve uydurma olduğunu, böyle bir mülakatı kesinlikle vermediği gibi, yalan haberde kayıtlı hususların hiçbir şekilde kendi düşünceleriyle bağdaşmadığını belirtti.
Gül, bugün İran Devlet Televizyonu Press TV'nin İngilizce internet sitesinde çeşitli haber ajanslarına dayandırılarak yayımlanan "Turkey doomed to fall under Erdoğan: Ex-President" başlıklı haberin, tümüyle yalan ve gerçek dışı olduğunu vurguladı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...