Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taksim'deki saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

/ Kaynak: DHA
Taksim'deki saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Taksim'de kadın saldırganın kaçışına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde silahlı polislerin de kadının peşinden koştuğu görülüyor.

Taksim Meydanı, Sular İdaresi'nin önünde polis araçlarının park ettiği bölüme doğru ateş açan kadının kaçış anına ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kadın, saldırı sonrası hızla koşarak uzaklaşıyor. Silahlarını çeken polislerin de kaçan kadını yakalamak için arkasından koştuğu görülüyor. Öte yandan Taksim Meydanı Sular İdaresi önünde bekleyen polislerin bugün araçlarını azalttığı görüldü.


Taksim Meydanı'nda simitçilik yapan Şiar Muhammed dünkü olayı anlattı. Şiar Muhammed, "Önce silah sesleri duydum. O yöne doğru baktığımda bir kadının polislere ateş ettiğini gördüm. Kadın ateş ettikten sonra silahı attı kaçtı. Polisler de havaya ateş etti. Kadının peşinden koştu ama yakalayamadılar" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...