Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırtına hatları kopardı, Edirne 8 saattir karanlıkta

/ Kaynak: DHA
Fırtına hatları kopardı, Edirne 8 saattir karanlıkta

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Edirne'de fırtına nedeniyle kente elektrik akımı veren ana hatlarda kopma meydana geldi. Bu nedenle Edirne'de elektrik kesintisi 8 saattir sürüyor.

Edirne'de sabah saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle kente elektrik akımı veren Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ndeki TEİAŞ ana hatlarında kopma meydana geldi. Bu nedenle Edirne'de saat 11.00 sıralarda başlayan elektrik kesintisi halen sürüyor. TEAİŞ ekiplerinin müdahale ettiği yüksek gerilim hattının arazide olması nedeniyle akımın ancak gece saatlerinde verileceği kaydedildi.
Fırtınanın neden olduğu elektrik kesintisi Edirne'nin yanı sıra Havsa, Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerinin tamamında, Kırklareli ilinde ise Lüleburgaz ile Vize ilçesi hariç il genelinde sürüyor. Tekirdağ ve ilçelerinde ise şiddetli rüzgar nedeniyle iletken kopukları ve direk yıkılması gibi arızalar nedeniyle bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintileri devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...