Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmedinejad'ı protesto etti, ortalık karıştı

/ Kaynak: DHA
Ahmedinejad'ı protesto etti, ortalık karıştı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Ahmedinejad'ı protesto eden 16 yaşındaki genç, konferansa katılanlar tarafından dövüldü.

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi'nde "İslami Vahdetin tesisinde, Hz. Zeyneb'in Mücadelesi" konulu konferansa katıldı.

Mahmud Ahmedinejad'ın konuşması sırasında ayağa kalkan 16 yaşındaki U.Ç. adlı bir genç, "Katil İran" diyerek bağırdı. Bunun üzerine salondaki kalabalık, genci dövdü. Güvenlik görevlileri tarafından kalabalığın elinden güçlükle alındı. Protestocu görevlilerce güvenli bir alana götürülürken, olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. U.Ç. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Bu arada Mahmud Ahmedinejad konferansta yaptığı konuşmasında, "Allah insanlardan, dostluk ve kardeşlik içerisinde yaşamalarını buyurmuştur. Öyle bir dünya yapsınlar ki, o dünyada yoksulluk olmasın, sınıf farkı olmasın, kindarlık ve düşmanlık olmasın, savaş ve güvensizlik olmasın. Bütün her şey dostluk, kardeşlik ve güzellik içerisinde olmalıdır" dedi.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...