İşçileri servisi TIR'a çarptı: 8 yaralı

/ Kaynak: İHA
İşçileri servisi TIR'a çarptı: 8 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tokat'ta inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsün TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza, Tokat-Turhal Karayolu eski Tokat Sigara Fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U dönüşü yapmak isteyen Adnan Yılmaz (53) idaresindeki 01 CCA 80 plakalı TIR'a, Selim Yılmaz'ın (35) kullandığı 60 BB 469 plakalı servis minibüsü yandan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle inşaat işçilerinin bulunduğu minibüsün ön tarafında sıkışan bir işçi, Tokat Belediyesi İtfaiyesi Kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Tokat Devlet Hastanesi ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı sayısının fazla olması nedeni ile ambulansta yer kalmayınca bir yaralı olay yerinde kısa bir süre başka bir ambulansın gelmesini bekledi. Serum ve boyunluk takılan hafif yaralı şahıs ambulansla hastaneye sevk edildi. İşçilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...