Erdoğan: 'Peygamberimizin izinde bir nesil istiyoruz'

/ Kaynak: AA
Erdoğan: 'Peygamberimizin izinde bir nesil istiyoruz'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Erdoğan, "Molotofkokteyliyle dolaşan gençlik istemiyoruz.Biz, saygıyı, sevgiyi, özellikle sevgili Peygamberimizin izinde bulan bir nesil istiyoruz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Siyer-i Nebi Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Biz, elinde döner bıçaklarıyla dolaşan bir gençlik istemiyoruz. Molotofkokteyliyle dolaşan gençlik istemiyoruz. Demir bilyeler atacak sapanlarla dolaşan gençlik istemiyoruz. Biz, saygıyı, sevgiyi, özellikle de sevgili Peygamberimizin izinde bulan bir nesil istiyoruz"

"Birileri çıkıyor Kur'an'a meydan okuyor, birileri çıkıyor sevgili Peygamberimizin o yoluna, sünnetine meydan okuyor. Onlar bunu yaparken ne yazık ki demokrasiden, özgürlükten bahsediyor. Herhalde milletimiz bunlara gereken dersi vakti geldiğinde gereken yerde verecektir"

"Bu ülkede kimse kalkıp da 'Bu ezanlar ki şehadetleri dinin temeli, ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli' ifadelerine yasak getiremez, asla yasak koyamaz. Bu tür çevreler var mı? Var. 'Ezan seslerinden rahatsız oluyoruz' diyenler var mı? Var. Ben o zaman diyorum ki işte bunlara en güzel dersin verileceği mahal demokrasilerde sandıktır. Burada gereken dersin verilmesi lazım"

(Ayrıntılar Geliyor...)

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...