Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Faruk Çelik'ten kitaplı veda

Faruk Çelik'ten kitaplı veda

GÜNDEM Haberleri

Üç dönem kuralı sebebiyle aday olamayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, son seçim bölgesi Şanlıurfa'ya özel kitap hazırladı.

Osman Çobanoğlu ANKARA
"Medeniyetin Başkenti Şanlıurfa: 4 Altın Yıl" başlığıyla yayınlanan kitap 260 sayfadan oluştu. Kitabın ilk sayfasında 2002-2011 yıllarını kapsayan dönemde Şanlıurfa'ya yapılan yatırımın 20 milyar lira olduğu belirtilerek, "feda olsun" ibaresi yer aldı. Ayrıca Faruk Çelik'in dönemi olan 2011-2015 yılları arasında ise şehre 12 milyar lira yatırım yapıldığı belirtilerek "helal olsun" ifadesi kullanıldı. Bakan Çelik, kitaptaki önsözünde şöyle dedi: "Şanlıurfalı kardeşlerimize '4 yılda 400 proje'nin taahhüdünü vererek yoğun bir yatırım ve kalkınma hamlesi başlattık. Temel amacımız reklam peşinde koşmak değil, milletimizin refahına, kalkınmasına, huzuruna hizmet etmektir. 400 projeye ilişkin bilgileri içeren bu eser bir reklam broşürü değil, Şanlıurfa'ya bundan sonra hizmet edecek arkadaşlarımız için bir rehber ve tavsiye niteliğindedir."
Faruk Çelik'ten kitaplı veda



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...