Dikkat! Son başvuru tarihi 8 Mayıs

Dikkat! Son başvuru tarihi 8 Mayıs

GÜNDEM Haberleri

SETEM tarafından Yeşilay'ın desteğiyle düzenlenen 'İkinci Adım Yok' kısa film senaryo yarışmasına başvurular başladı.

Madde bağımlılığına karşı farkındalık oluşturulması amacıyla Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından Yeşilay'ın desteğiyle düzenlenen 'İkinci Adım Yok' kısa film senaryo yarışmasına başvuru süreci başladı. Uyuşturucu ve farkındalık konulu en iyi senaryoların seçileceği yarışmada, gençlerin ve ebeveynlerin farkındalık düzeylerinin arttırılması ve uyuşturucuya karşı gençlere bir mücadele alanı oluşturulması amaçlanıyor.

nbsp;Gençleri ve ebeveynleri düşünmeye sevk edecek yarışma kapsamında en fazla 3 sayfa olacak şekilde senaryolar hazırlanması gerekiyor. Bu senaryoların 8 Mayıs'a kadar gönderilmesi gerekiyor.

Jüri tarafından, yarışma konusuna uygun, en etkili ve özgün hikayeye sahip, prodüksiyon açısından uygulanabilecek 3 senaryo seçilecek. Değerlendirme sonuçları 15 Mayıs'ta 'www.setemakademi.com' internet adresinden duyurulacak. Dereceye girenlere telefon ve elektronik posta yoluyla bilgi verilecek.

Dereceye giren birinci eser sahibi 5 bin, ikincisi 3 bin, üçüncüsü nbsp; bin 500 lira ile ödüllendirilecek. Başvuru koşulları ve ayrıntılı bilgi http://www.setemakademi.com adresinde yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...