Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DHKP-C'nin kirli planı deşifre oldu!

DHKP-C'nin kirli planı deşifre oldu!

GÜNDEM Haberleri

Savcı Kiraz'ı şehit eden Şafak Yayla'nın mezarını İstanbul'a getirmek isteyen terör örgütü DHKP-C'nin kirli kaos oyunu son anda bozuldu.

DHKP-C'nin kaos planı son anda bozuldu. Örgüt İstanbul'u savaş alanına çevirmek için Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden terörist Şafak Yayla'nın cenazesini Giresun'dan İstanbul'a getirme kararı aldı. Ailesi ikna edildi. 30 kişilik bir ekip oluşturuldu. Hain planı çözen polis, Okmeydanı ve Gazi Mahallesinden Giresun'a gitmeye çalışan terör örgütü yandaşlarına müdahale ederek hareket etmelerini engelledi.

DHKP-C'nin planına göre Yayla'nın cenazesi İstanbul'a getirilerek Okmeydanı veya Gazi Mahallesinde gömülecek ardındanda mezar etrafından toplanan gruplar sokakları kan gölüne çevirecekti. Terörist Şafak Yayla Giresun'da toprağa verilmişti. DHKP-C terör örgütü Yayla'nın cesedi üzerinden yeni bir provokasyonun fitilini ateşlemek için harekete geçti.

PLAN BOZULDU

Terör polisinin deşifre ettiği plana göre örgüt Yayla'nın cesedini İstanbul'da gömmek için ailesini ikna etti. Cesedin İstanbul'da Okmeydanı veya Gazi Mahallesi'nde bir yere gömülmesi kararlaştırıldı. Bunun için her iki ilçeden iki otobüs yaklaşık 30 kişi Giresun'a gönderilecekti.

GİRESUN'A GİTMELERİNE İZİN VERİLMEDİ

İstihbarat üzerine polis gruplara önceki akşam müdahale etti. Giresun'a gitmelerine izin verilmedi. Olaylar büyümeden bastırıldı. Eğer örgüt üyeleri Giresun'a gidebilseydi, Şafak Yayla'nın cesedini İstanbul'a getirmeyi deneyeceklerdi. Burada bir yere gömdükten sonra da tüm kaos eylemleri Yayla'nın mezarı önünden başlatılacaktı. nbsp;

Kaynak : AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...