Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İskoç paraşütçü korkuttu

/ Kaynak: İHA
İskoç paraşütçü korkuttu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Fethiye'nin Ölüdeniz'de eğitim uçuşlarına gelen İskoç yamaç paraşütçü, aniden yedek açıp denize düşünce kıyıdakiler büyük panik yaşadı.

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesine ülkesindeki yamaç paraşütü tutkunlarıyla eğitim uçuşları için gelen 27 yaşındaki Iain Robertson, sabah saatlerinde Scettısh Hıghlandas isimli Akro tim ekibi arkadaşlarıyla Babadağ'ın 1800 metrelik uçuş parkurundan Ölüdeniz'e doğru uçuşa geçti. Bir süre gökyüzünde dolaşan İskoç uyruklu Iain Robertson Belcekız plajı semalarında akrobasi hareketleri yapmaya başladı. 5 yıldan bu yana akrobasi eğitimi aldığı öğrenilen paraşütçü helikopter uçuşu yaparken paraşüt kapanınca bir anda yedek paraşütünü açmak zorunda kaldı. Kıyıya 300 metre mesafede denize yedek paraşütle iniş yapan İskoç paraşütçü için kıyıda bekleyen bot hemen harekete geçti. Denizden çıkarılan paraşütçü botla kıyıya getirildiğinde rahat hareketleriyle dikkat çekti. Akro eğitimini 5 yıldan bu yana aldığını söyleyen Iain Robertson, "Korkulacak bir şey yok. Eğitim amacıyla denize iniş yaptım. Deniz suyu gayet ılıktı. Ölüdeniz'e akro tim ekibiyle birlikte geldik. Son uçuşlar sırasında yedek paraşüt açma eğitimini deniz üzerinde denedim" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...