Paralel yapı operasyonunda sıcak gelişme

/ Kaynak: AA
Paralel yapı operasyonunda sıcak gelişme

GÜNDEM Haberleri  / AA

Paralel yapı operasyonu kapsamında 17 polis daha gözaltına alındı.

Usulsüz dinlemelere ilişkin emniyetteki "paralel yapı" iddialarına yönelik Van merkezli 9 ilde düzenlenen operasyon kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılan 19 polisten 17'si gözaltına alındı.

Van, Gaziantep, Kayseri, Ordu, Ankara, Mersin, Adana, Aydın ve Manisa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, hakkında yakalama kararı çıkarılan 19 polisten 17'sinin gözaltına alındığı, 2 polisin ise arandığı öğrenildi.

Usulsüz dinlemelere ilişkin emniyetteki "paralel yapı" iddialarına yönelik Van merkezli 9 ilde sabah saatlerinde operasyon düzenlenmişti. Operasyonda, eski Van İstihbarat Şube Müdürü Selahattin Gürel Gaziantep'te, 4. Sınıf Emniyet Müdürü İ.H.Y. ve bir komiser Kayseri'de, 2 emniyet amiri Mersin'de, bir komiser Ankara'da, 9 polis Van'da, bir emniyet mensubu Aydın'da ve bir polis Manisa'da gözaltına alınmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...