Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hanefi Avcının acı günü! Annesini kaybetti

/ Kaynak: DHA
Hanefi Avcının acı günü! Annesini kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

4 yıl cezaevinde tutulduktan sonra geçen yıl tahliye edilen eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın 83 yaşındaki annesi Emine Avcı, Gaziantep'te vefat etti.

DEVRİMCİ Karargah Örgütü'ne yardım etmek suçundan 4 yıl cezaevinde tutulduktan sonra geçen yıl tahliye edilen eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın 83 yaşındaki annesi Emine Avcı, Gaziantep'te vefat etti.Yargılandığı davada 15 yıl 4 ay hapis cezası alan Hanefi Avcı, geçen yıl yaptığı başvuru ardından Anayasa Mahkemesi'nin hakkında ihlal kararı üzerine Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi tarafından tahliye edildi. Hanefi Avcı, cezaevinden çıktıktan sonra Gaziantep'e gelerek annesi Emine Avcı ve kardeşleri ile hasret giderdi. Havaalanında hasret giderdiği oğlunun haksız yere cezaevinde tutulduğunu söyleyen annesi Emine Avcı, dün gece yaşlılığa bağlı çeşitli hastalıklar nedeniyle tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Annesinin ölüm haberini alan Hanefi Avcı, bu sabah Gaziantep'e geldi. Ölümü ile yakınlarını üzen Emine Avcı, oğlu Hanefi Avcı ve yakınları tarafından Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'ndeki Karabıyıklı Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...