Kılıçdaroğlu: 'Vaatlerimiz uçuk değil'

Kılıçdaroğlu: 'Vaatlerimiz uçuk değil'

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurt genelinde seçim startını Edirne İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingle verdi.

Kentte her yıl yaşanan su taşkınlarına CHP iktidarında son vereceklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Edirne'de Meriç yatağının temizlenmesi lazım ama bu konuda hiçbir önemli adım atılmadı" dedi. Eleştiri konusu olan seçim vaatlerini savunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Bu ülkeye birinci sınıf demokrasi getireceğiz. Almanya'da, Japonya'da ne varsa aynısını getireceğiz. Hiç kimsenin hayat tarzına müdahale etmeyeceğiz. Maliye Bakanı diyor ki 'asgari ücretin 1500 lira olması, işçiye zulüm...' Sen ayda 15 bin lira alırken bu devlete yük olmuyor mu? Sözüm söz, çiftçi için mazotu 1.5 lira yapacağız. Sen elmasta, yatta vergiyi sıfırlıyorsun, ben köylünün mazotunda sıfırlayacağım, ne farkı var?.. Projelerimiz uçuk kaçık değil. Orta Doğu'ya da barışı ve huzuru getireceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...