Kağıthane'de kuyumcu soygunu

/ Kaynak: AA
Kağıthane'de kuyumcu soygunu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kağıthane'de kuyumcuya, kepenkleri keserek giren soyguncular, yaklaşık 25 bin lira değerinde altını çalarak kaçtı.

Talatpaşa Mahallesi Aslangazi Caddesi'ndeki kuyumcu dükkanına gece nbsp; saatlerinde bir otomobille gelen yüzleri kapalı ve silahlı soyguncular, dükkanın nbsp; kepenklerini demir kesme makasıyla keserek içeri girdi. Dükkandaki altınlardan bir kısmını alan soyguncular, nbsp; geldikleri araca nbsp; binerek kaçtı. nbsp; Çevredeki esnaf, soygunu fark ederek polise haber verdi. nbsp; Polis ekipleri, iş yerinde yaptıkları incelemede, yaklaşık 25 bin lira nbsp; değerinde altının çalındığını belirlendi. Zanlılar kaçarken bazı altınları cadde nbsp; üzerinde düşürdü. nbsp; İş yeri sahibi Fatih Çağman, ifade vermek için polislerle birlikte nbsp; Çağlayan Polis Karakolu'na gitti.
nbsp;
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, soyguncuları yakalamak için nbsp; çalışma yürütüyor. Soygun anı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...