Tarsus'ta dinamit patladı: 3 yaralı

/ Kaynak: İHA
Tarsus'ta dinamit patladı: 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde define aradıkları iddia edilen 3 kişi, dinamit patlaması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Küçük Kösebalcı köyünde Mustafa A. (35), kardeşi Abdullah A. (31) ve Bayram G. (31) iddiaya göre define aramak amacıyla tarlada açtıkları çukurda kaya parçasına rastladılar. Kayayı parçalamak için önceden temin ettikleri dinamiti yerleştirmeleri esnasında dinamit bilinmeyen bir nedenle patladı.

Dinamitin yakın mesafede patlaması sonucu 3 kişi ağır yaralandı. Köylülerin ihbarı ile olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Abdullah A. (31) ve Bayram G.'yi (31) Tarsus'taki hastanelere kaldırıldılar.

Yaralı Mustafa A.'nın sol elinin bileği ve sağ ayak bileğinin koptuğu öğrenilirken, Bayram G.'nin de el ve ayaklarında kopma olduğu belirtildi. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...