Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin derdini koalisyon çözmez

Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin derdini koalisyon çözmez

GÜNDEM Haberleri

"Hedefimiz tek başına iktidar. AK Parti'yle asla koalisyon kurmayız."

HDP'yle başlayan 'koalisyon' tartışmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. NTV'nin canlı yayına katılan Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Amaçlarının 'tek başına iktidar' olduğunu vurgulayan CHP lideri, özetle şunları söyledi: "Koalisyon fikrine sıcak bakmıyorum. Türkiye'nin içinde bulunduğu şartlar, CHP iktidarını zorunlu kılıyor. Bunu inanarak söylüyorum, eğer bir ülkede 17 milyon yoksul varsa hangi koalisyon bunu çözecek? Koalisyonlar Türkiye'nin sorununu çözmez.
HDP barajı aşsa da aşmasa da birilerinin başkanlık hevesi asla gerçekleşmeyecek, herkesin bunu çok iyi bilmesini isterim. nbsp;
İsrafın önlenmesi lazım. İsraf konusunda kendilerine haklılık kazandırmak için Diyanet'i kullanıyorlar ve öyle bir yanlış örnek verdiler ki Diyanet İşleri Başkanı ile Papa'yı kıyasladılar. Eğer israf nedir örnek vereceksen, Sevgili Peygamberimizi örnek vermen lazım. İmam hatip okullarını kuran biziz. Ben her imamın, her hatibin çok iyi eğitim almasını isterim. İmam hatipler kapatılmayacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...