Bülent Arınç: Bizden daha iyisini bulmuşsanız...

Bülent Arınç: Bizden daha iyisini bulmuşsanız...

GÜNDEM Haberleri

Bülent Arınç, 7 Haziran akşamı emekliye ayrılacağını fakat siyasete katkı sağlamayı sürdüreceğini söyledi.

Demirtaş'ın ilçe yapılması konusunda söz verdiğini, bunun hala arkasında olduğunu ifade eden Arınç, "Ben gittim diye birileri sevinmesin. 'Size vasiyetimdir, sözümdür ey Başbakan, Demirtaş'ı ilçe yapacaksınız' dedim. Şahitlerim var, yapacağız inşallah" şeklinde konuştu.

"HAYIRLI İŞLERİMİZ ÇOK"

Başbakan Yardımcısı Arınç, zorla bağırıp çağırarak oy alınmayacağını, alınsa da tadı olmayacağını vurguladı.

Kendilerinin de hataları, kusurları olabileceğini dile getiren Arınç, "Biz de insanız. Etten, kemikten insanlarız ama bu hatalarımızın, yanlışlarımızın sayısına bakarsanız yaptığımız hayırlı işler çok daha fazladır" ifadesini kullandı.

Arınç, siyasi partilerin, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurları olduğunu vurguladı.

Milleti tehdit ederek korkutarak yalan söyleyerek iktidara gelmenin zararlı olduğunu ifade eden Arınç, "Siyasi partiler rakiptir, düşman değil. Birbirimizin sırtına basarak iktidar olmak bizim için doğru değil" diye konuştu.

76 MİLYON İNSANIN EMANETİ ÜZERİMİZDE"

Seçimden sonra AK Parti'nin hizmetlerinin artarak devam edeceğini kaydeden Arınç, söz verdikleri her şeyi yaptıklarını veya yapmak üzere olduklarını belirtti.

Arınç, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bizden daha iyisini bulmuşsanız ve onu tek başına iktidara gelecek güçte olarak görüyorsanız Allah aşkına ona oy verin, bize oy vermek zorunda değilsiniz. Bizden daha iyisi yoksa şu şartlarda veya sizin partinizin iktidara gelme imkanı yoksa o zaman bizim maceraya ihtiyacımız yok. İnsan bir işe niyetlenir, 50 bin lira sermaye koyar ve sonra işi batırır. Kendisi batırmış olur ama millet, devlet hayatında böyle kumar oynanmaz, şansla iş yapılmaz. 76 milyon insanın emaneti üzerimizdedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...