Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Darbeci Sisi yurdun dört bir yanında protesto edildi

Darbeci Sisi yurdun dört bir yanında protesto edildi

GÜNDEM Haberleri

Darbenin 2. yıldönümünde Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye'de de protesto edildi.

Rabia Mısır Dayanışma Derneği'nin Saraçhane Parkı'nda Mısırlıların düzenledği protesto gösterisine Türk vatandaşları da destek verdi. Yaklaşık 30 Mısırlı gencin rol aldığı tiyatro gösterisinde darbe canlandırıldı. Etkinliği izleyenler, darbeci Sisi'yi bir kez daha lanetledi. Etkinlikte konuşan Rabia Mısır Dayanışma Derneği Başkanı Midhat El-Hadad, Ortadoğu halklarının özgürlük mücadelesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın örnek bir duruş sergilediğini belirterek, "Dünya liderleri, adalet ve özgürlük davası için verdiği mücadelede Erdoğan'ı örnek almalıdır" dedi. İhvan liderlerinden Muhammed El-Biltaci'nin oğlu Halid El-Biltaci de darbeci yönetime boyun eğmeyeceklerini söyledi. (Kaynak: Yeni Şafak)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...