Milletvekili öyle bir tweet attı ki!

/ Kaynak: İHA
Milletvekili öyle bir tweet attı ki!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Necdet Ünüvar çok konuşulacak bir tweet atarak bu projeye destek verdi.

Geçen günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlama sinyalini verdiği Dev Yazılım Hamlesi'ne sosyal medyadan çeşitli destekler gelmeye devam ederken, AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Necdet Ünüvar çok konuşulacak bir tweet atarak bu projeye destek verdi.

Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Ünüvar ilk mesajında "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vizyonuyla yeni Türkiye dev yazılım hamlesini başlatıyor" mesajını attıktan sonra ikinci tweetinde beklenmedik bir mesajla takipçilerinin karşısına çıktı.
Milletvekili öyle bir tweet attı ki!
Ünüvar, bir bilgisayar programlama dili olan C dilinde yazılmış bir kodu paylaşarak projeye desteğini yineledi. Yazılım bilgisi olmayan takipçiler ilk başta bu mesajı bir virüs zannederken yazılımcılar milletvekiline kod yazarak cevaplar attı.
Ünüvar'ın paylaştığı kodun içerisinde yer alan printf (Dev yazılım hamlesi başlıyor) kısmı program çalışırken ekrana "Dev yazılım hamlesi başlıyor" yazdırırken return 0; kısmı ise programın sorunsuz çalıştığını vurgulayan bir satır olarak işlem görüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...