Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

214 pompalı tüfek ele geçirildi

/ Kaynak: DHA
214 pompalı tüfek ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İZMİR'de ihbar üzerine operasyon düzenleyen polis,toplam 214 pompalı tüfek ve iki tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

İzmir Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir'deki bir kişinin ruhsatsız pompalı tüfek sattığı ihbarını aldı. Harekete geçen polis, bu kişiyi takibe aldı. Şüphelinin Konya'da, TSE standartları dışında üretilen tüfekleri 200 liraya alıp İzmir'de 300 ile 400 lira arasında sattığını belirledi. Şüphelinin adresine operasyon düzenleyen polis, evdeki aramalarda toplam 214 ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi. nbsp;


Şüphelinin, pompalı tüfekleri kuru sıkıdan dönüştürülmüş tabancalarla takas ettiği, operasyonda da iki tabancanın ele geçirildiği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...