Portekiz Genelkurmay Başkanı mavi tura çıktı

/ Kaynak: İHA
Portekiz Genelkurmay Başkanı mavi tura çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Portekiz Genelkurmay Başkanı Orgeneral Artur Neves Pira Monteiro, askeri gemi ile geldiği Muğla'nın Marmaris ilçesinde mavi tura çıktı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i dün ziyaret eden Monteiro, ziyaretin ardından bugün Marmaris'teki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'na geldi. Aksaz'da bir dizi temaslarda bulunan Monteiro, daha sonra polis ve jandarma trafik polislerinin yaptığı eskort eşliğinde kendisine tahsis edilen araçla Kordon Caddesi'ne geldi.
Beraberindeki Güney Görev Grup Komutanı Tuğamiral Cihat Yaycı ve üst düzey Portekizli komutanlarla birlikte kordonda yürüyüş yapan Monteiro, kendilerini bekleyen "Marmaris Palace" isimli ahşap gulet yata geçti.
Misafirlerini alan yat, Güney Ege'nin mavi sularına açıldı. Sahil Güvenlik botunun takip ettiği yatta, 2 sağlık görevlisi ile Monteiro'nun fotoğrafçılarının bulunması dikkati çekti. Monteiro'nun mavi tur gezisinden sonra nereye gideceği konusunda bilgi verilmedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...