Teklif yok telkin var

Teklif yok telkin var

GÜNDEM Haberleri

Koalisyon görüşmelerinin ilk turunu HDP ziyaretiyle tamamlayacak olan Davutoğlu, "Terörle aranıza mesafekoyun" uyarısı da yapacak.

İsmail Sonsuz ANKARA
nbsp;Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve beraberindeki heyetle bugün saat 11.00'de görüşecek. Ziyarette; CHP ve MHP liderleriyle gerçekleştirdiği görüşmelere ve sürece ilişkin bilgi verecek olan Davutoğlu'nun ayrıca son günlerde giderek tırmanan teröre dikkat çekerek HDP'li muhataplarına bu konudaki telkinlerini ileteceği belirtiliyor. Görüşmede; AK Parti'nin güçlü bir reform hükümeti oluşturulması yönünde izleyeceği strateji ve ortaya koyduğu ilkeler de iletilecek. Bu amaçla, buluşma için kapsamlı bir çalışma yapıldı. Çalışmayı; Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan koordinasyonundaki 11 kişilik ekip yürüttü. Bu arada, ziyaret hakkında konuşan Demirtaş, "Umut ediyorum ki çözüm sürecinin yeniden ve eskisinden çok daha güvene dayalı, istikrarlı yürüyeceği bir canlanmaya yol açar. Biz buna hazırız" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...