TİKA'dan Lübnan'da iftar

/ Kaynak: AA
TİKA'dan Lübnan'da iftar

GÜNDEM Haberleri  / AA

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Lübnan'ın kuzeyindeki Trablus kentinde 500 kişiye iftar verdi.

İftarda konuşan TİKA Ortadoğu ve Afrika Daire Başkanı Keman Özdemir, "Türkiye dünyanın her tarafında ihtiyacı olanlara yardım elini uzatıyor" ifadelerini kullandı.
Özdemir, Türkiye'nin dünyanın her tarafında ihtiyacı olanlara yardım elini uzattığını, dünyanın bir çok ülkesinde düzinelerce projeyi gerçekleştirdiklerini, Lübnan'da da alt yapı başta olmak üzere bir çok projenin gerçekleşmesi için faaliyette bulunduklarını sözlerine ekledi.
TİKA Beyrut Koordinatörü İbrahim Arpir ise ne kadar farklı coğrafyalarda yaşanırsa yaşansın, herkesin bir olduğunu belirterek, Lübnan'da toplumun her kesiminden insanlara projeleriyle destek olacaklarını vurguladı.
Ülkenin ikinci büyük şehri olan Trablus'ta TİKA tarafından verilen iftara, şehirde bulunan dini temsilciler, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve üyeleri ile bu şehirde yaşayan Sultan 2. Abdülhamid'in ailesinden temsilciler de katıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...