Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu uyarıyı okumadan yola çıkmayın!

/ Kaynak: DHA
Bu uyarıyı okumadan yola çıkmayın!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek için geçen Çarşamba gününden itibaren yola çıkanların büyük bölümü dönüş hazırlıklarına başladı.

nbsp;Yarın yoğunlaşması beklenen trafik için tüm yollarda olağanüstü önlemler alındı. Yurdun dört bir yanından gelen araç trafiğinin kesiştiği TEM ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli geçişinde de bayram öncesi alınan önlemler sürdürülecek. Bu arada denizcilik işletmeleri de tüm hazırlıklarını yarın beklenen yoğunluğa göre yaparken, bayram arifesinde Gebze Eskihisar Feribot İskelesi'nde yoğunluk bu kez ters yönde; YalovaTopçular'da gerçekleşecek. nbsp;
TEM ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli geçişi bayramın birinci ve ikinci günü sakindi. Kocaeli ve çevre illerden birçok kişi, trafiğin uygun olması ve İstanbul kent içi yollarının da boş olması nedeniyle bayramın birinci ve ikinci günleri İstanbul'a günü birlik gezmeye gitti.


YOĞUN TRAFİK BEKLENİYOR


Özellikle uzak noktalardaki tatil bölgelerinden dönenlerin gece yola çıkmaları ve Sabahsaatlerinde de Yalova ve Kocaeli bölgelerine ulaşmaları bekleniyor. Yalova Topçular ile Gebze Eskihisar arasında bayram öncesinde olduğu gibi 19 feribot çalıştıracak. Gebze Eskihisar'dan gelen araç sayısı az olacağından, Topçular'dan Eskihisar'a gelecek feribotlar bekleme yapmaksızın geri dönecek. Yarın Yalova Topçular İskelesi'nde öğle saatlerine doğru araç kuyruklarının E-130'a kadar uzayabileceğini dikkate alan trafik ekipleri, burada alınacak önlemleri gözden geçiriyor.


ESKİHİSAR-TOPÇULAR ARASINDA 60 BİN ARAÇ TAŞINDI


Bu arada sadece İDO bayram arifesinde Çarşamba, Perşembe ve bayramın ilk günü olan Cuma günü toplam 60 bin 900 araç taşıdı. En fazla araç ise 22 bin 680 ile arife olan Perşembe günü taşındığı belirtildi.


TEM'DE HASSAS NOKTALAR


Anadolu'nun dört bir yanından gelen araçların kesişme noktası olan, İstanbul'u Anadolu'ya bağlayan köprü konumundaki Kocaeli'de de Karayolları ve Bölge Trafik yoğun önlemler aldı. TEM'in Kocaeli il sınırları içinde İstanbul sınırına kadar her 5 kilometrede bir, uygun noktalarda trafik ekipleri bulundurulacak.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...