THY'den Suruç iddialarına yalanlama!

THY'den Suruç iddialarına yalanlama!

GÜNDEM Haberleri

Suruç'ta bombalı saldırının ardından THY'nin Şanlıurfa biletlerine zam yaptığına ilişkin çıkan haberlere yalanlama geldi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bombalı saldırının ardından THY'nin Şanlıurfa biletlerine zam yaptığına ilişkin çıkan haberlere THY Basın Müşaviri Ali Genç'ten cevap geldi.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç sosyal medya üzerinden kendine yöneltilen soruların ardından konuyla ilgili twitter adresinden açıklama yaptı. 400 liranın üzerinde olduğu iddia edilen bilet konusuna açıklık getiren Ali Genç, iç hat bilet fiyatlarının en üst seviyesinin 309 TL olduğunu söyledi.

THY Basın Müşaviri Ali Genç'in diğer açıklamaları ise şu şekilde:

"THY tüm havayollarında olduğu gibi bilet satışları için gelir yönetimi modeli kullanır, doluluk arttıkça fiyatlar otomatik artar."

"İstabul-Urfa için Ankara üzerinden yapılacak uçuşları birleştirerek pahalı bilet satılıyor ifadesi doğru bir yaklaşım değildir."

"İki ayrı uçuş için belirlenen fiyatı kullanarak THY fırsatçılık yapıyor denilmesi büyük bir haksızlıktır."

İLAVE SEFER KONULACAK

Ali Genç ayrıca, doluluk oranı nedeniyle Şanlıurfa'ya ek seferler için çalışmaların başlatıldığını kaydetti. İstanbul-Şanlıurfa için gidiş-dönüş bilet fiyatını da açıklayan Genç, "Yoğun yaz sezonu nedeniyle dolulukların yüksek olduğu bir dönemde yaşanan üzücü olay sonrası Urfa'ya gitmek isteyenler için ilave seferler konulması yönünde çalışmalar yürütülmektedir. Ayrıca bu gece yapılacak seferin uçağı daha büyük kapasiteli uçakla değiştirilerek ilave yer sağlanmıştır. Bu gece açılan kapasite ve yarın konulacak ilave sefer için gidiş-dönüş bileti 200 TL olarak belirlenmiştir" ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...